Bli en del av oss!

Vi hjälper företag nå deras potential. Vill du också vara med och utvecklas?

36

Kollegor

Med år av erfarenhet inom logistik har vi byggt upp en stark tradition av att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi välkomnar nya teammedlemmar som kan bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt.

22

Kunder

Hos oss blir du en del av en professionell arbetsmiljö där våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter excellens och tror på att stödja varje individ att nå sin fulla potential.

65%

Emissionsfri Transport

På FTS Transport AB tror vi på att ta ansvar för vår planet. Vi är engagerade i att integrera hållbarhet i varje aspekt av vår verksamhet. Genom att bli en del av vårt team får du chansen att vara en del av vårt hållbarhetsinitiativ och göra en verklig skillnad.

Söker du en plats att växa med?

Bli en del av vår familj

Vi söker ständigt efter talanger som delar vår passion för logistik och hållbarhet. Se våra lediga positioner nedan och ansök för att bli en del av FTS Transport AB-familjen:
För en bättre framtid

Tillsammans bygger vi en framtid med effektiva och hållbara logistiklösningar

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett företag som värdesätter professionalism, erfarenhet och hållbarhet, välkommen till FTS Transport AB.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.