FTS Transport AB

Om Oss

Ett Innovativt familjeföretag med lång erfarenhet inom logistik. Vi jobbar med olika typer av tjänster inom supply chain.

Få bättre kontroll över logistikkedjan

FTS Transport AB har sina rötter i en lång och framgångsrik historia inom logistikbranschen. Grundat som ett familjeföretag har vår resa präglats av engagemang, precision och en djup förståelse för våra kunders behov. Genom åren har vår företagskultur formats av principer som integritet, öppenhet och samarbete. Vi tror på att bygga starka relationer, inte bara som leverantör utan som en pålitlig partner för våra kunder.

36

Kollegor

Med år av erfarenhet inom logistik har vi byggt upp en stark tradition av att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi välkomnar nya teammedlemmar som kan bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt.

22

Kunder

Hos oss blir du en del av en professionell arbetsmiljö där våra värderingar genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter excellens och tror på att stödja varje individ att nå sin fulla potential.

100%

Fossilfria Transporter

På FTS Transport AB tror vi på att ta ansvar för vår planet. Vi är engagerade i att integrera hållbarhet i varje aspekt av vår verksamhet. Genom att bli en del av vårt team får du chansen att vara en del av vårt hållbarhetsinitiativ och göra en verklig skillnad.

5731

Delivered packages

We strongly support best practice sharing across our operations around the world and across various industrial sectors.

476

Tons of goods

Our commitment to sustainability helps us reduce waste and share the benefits with our customers.

123

Countries covered

As one of the world’s leading supply chain management companies, we design and implement industry-leading solutions.

Optimerar logistikkedjan från A till Ö för att öka din företagskonkurrenskraft

Inrikes Transporter

100

Lastmile Tjänster

100

Spedition

100
End to End lösningar

Helhetslösningar för B2B Fulfillment och Distribution

Vi levererar integrerade B2B-fulfillment och distributionslösningar som tar hand om hela logistikkedjan. Med vårt dedikerade team och avancerade system skapar vi sömlösa och effektiva processer för att hantera dina logistikbehov. Från lagring till distribution - låt oss förenkla din verksamhet och skapa en kraftfull logistikkapacitet för ditt företag.

Vårt Uppdrag

Med bred kompetens inom logistic och lång erfarenhet inom transport erbjuder vi tjänster inom transport, warehousing och spedition.

Med Hjärtat i Väst

Vår terminal ligger i Borås men vi har utgångspunkt både i Borås och Göteborg där vi kör dagliga linjer till flera städer i Väst Sverige.

Logistikprecision

Vår differentierande fördel ligger i sömlös integration med andra system, vilket ger omedelbar insyn och effektiv datahantering. Med anpassningsbara lösningar och ständig teknologisk innovation blir vi ditt val för att lyfta din logistikverksamhet till nya höjder.

What We Do

From warehousing and handling to packaging and transport and distribution, our expert knowledge of each field of the logistics chain makes our offering unique

Why Choose Us

Moovit Logistic offers integrated, single source solutions to meet the needs of every type of customer, regardless of size or location.

Who We Help

We take responsibility for the performance of all our suppliers and for ensuring the availability of resources and equipment needed to control

Vi står för vår ord

Vår kultur, vårt åtagande och våra värderingar definierar vem vi är som företag. Vi är stolta över att vara en del av något större än bara en logistikleverantör – vi är en partner i framgång.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.