Connecting the dots.

Upplev överlägsen logistik inom Västsverige - där kvalitet och hållbarhet är ledstjärnor

Jour / Express

Vi erbjuder snabba och pålitliga jour- och expresstjänster för att möta dina akuta leveransbehov.
Som kund har du direkt tillgång till vårt dedikerade team som är redo att leverera oavsett tid på dygnet.

Dagliga turer GBG & Borås(Väst Linjer)

Med regelbundna dagliga turer mellan Göteborg och Borås skapar vi smidiga logistiklösningar för ditt företag. Pålitlig och effektiv transport för att möta dina krav.
Våra Väst Linjer sträcker sig över flera städer, bl.a. Halmstad, Skövde, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Varberg vilket gör det möjligt för oss att erbjuda kostnadseffektiva och pålitliga transportlösningar inom Västsverige.

Distribution

Vi specialiserar oss på distributionsnätverk som är optimerade för effektivitet. Oavsett om det gäller sista milen-leveranser eller omfattande distributionsbehov, har vi täckning och kapacitet.
Vi skräddarsyr lösningar tillsammans med kunden, och erbjuder både slinga eller "under dagen" leveranser.

Warehousing

B2B Fulfillment: Vårt lager erbjuder B2B-fulfillmenttjänster som optimerar din varuflödesprocess. Vi skräddarsyr lagerhanteringslösningar för att möta de unika behoven hos ditt företag.
Omex: För transportföretag som behöver tillfällig avställning, så erbjuder vi omex och tillhandahålla plats i vår Borås terminal. Vi kan såklart även ombesörja distribution av godset.

Är du nyfiken?

Vi berättar gärna mer

Kontakta oss för att diskutera hur våra tjänster kan anpassas för att passa exakt ditt företags logistikbehov. Vi är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper dig att växa och lyckas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.